На 8-ми април се състоя една изключително интересна и полезна лекция с гост-лектор Христо Христов, който любезно предостави презентацията на своята тема. Това е второто събитие от цикъла лекции на Център за върхови постижения Жан Моне в подкрепа на Проект за създаване на национален модел за развитие на изследователски висши училища,  компонент „Иновативна България“.

 
Благодарим много на Христо Христов за отделеното време и готовността му да отговори на въпросите на участниците, споделяйки опита си, който включва работата му като журналист в Би Би Си Лондон и Дарик радио София. Г-н Христов е и инвеститор във Fintech, Legal tech и маркетплейс стартъпи и участник в бордовете на два фонда: Eleven и Endeavour Catalyst II. Ще се радваме да представим и втора лекция с участието на Христо Христов, затова ви каним да ни изпращате своите предложения за въпроси и сътрудничество на имейл адреса на център Жан Моне или в профилите ни в социалните мрежи.
 
Напомняме да следите нашия сайт и сайта https://www.endeavor.bg/, където следващата седмица ще бъде представена менторската програма на организацията и информация как да кандидатствате!

Powered By EmbedPress